sábado, 24 de mayo de 2014

Currículum artístic (versió extesa)

En aquesta versió del meu currículum artístic, podreu veure alguns detalls de la meva trajectòria professional i /o artística, com per exemple el meu interès per la pedagogia o pel món coral, a més a més, de la meva trajectòria com a solista.

Sílvia Sabater Martínez, soprano

Nascuda a Barcelona, comença a estudiar piano a l'edat de vuit anys. Estudia piano amb Miyuki Yamaoka, Anna Maria Cardona i Llorenç Reboud. El 2004 obté el títol de Grau Superior de Piano, pel Conservatori Superior de Música del Liceu. El 2008 accedeix a 5è curs de Grau Professional de Cant al Conservatori Professional de Música de Sabadell, on estudia amb Elisenda Cabero, i obté el Títol de Grau Professional de Cant amb Premi d'Honor, el 2010.

Ha cantat al Cor Jove de l'Orfeó Català, dirigit per Esteve Nabona, al Cor de la Universitat Ramon Llull, del mateix director, a l'Orfeó Català, dirigit per Josep Vila i Casañas; i al Cor Lieder Càmera, fundat per Josep Vila i Casañas, i dirigit actualment per Xavier Pastrana; actuant com a solista també a aquests cors. És membre, des del 2010, del cor Chamber Choir of Europe, amb seu a Alemanya, on també hi actua com a solista. Com a cantaire d'aquests cors, ha treballat amb directors com Harry Christophers, Eiji Oue, Franz Brüggen, Fred Sjöberg, Nicol Matt, Manel Valdivieso, Salvador Mas i Jordi Casas, entre d'altres.

També ha fet cursos de direcció coral amb Alfred Cañamero, Eva Martínez i Montserrat Meneses, i cursos de tècnica vocal amb Meribeth Dayme, i d’interpretació amb Francesca Roig, Anna Belén Gómez, Miquel Ortega, Carme Bustamante, Andrea Oswald, Mark Hastings, Josep Bros i Lambert Climent.

El 2009 obté una Menció d'Honor al VI Concurs de Cant Internacional Camerata Sant Cugat. Ha obtingut el 3r premi en la modalitat de solista al Concurs d'Interpretació Musical l'Arjau 2013. Ha quedat finalista al 5è Concours Lyrique International “Bell'Arte”, celebrat a Bèlgica el 2013; i al Concurs d'Interpretació Musical l'Arjau 2013, en la modalitat de Música de Cambra. Ha estat becada per la Fundació Victòria dels Àngels per a cantants durant el curs 2012-13.

Com a solista, ha cantat al Festival Internacional de Música de Tossa de Mar del 2008, al castell de Santa Coloma de Queralt, dins el cicle de Concerts de Tardor del 2009, la Passió segons Sant Joan de Bach, al Temple de la Sagrada Família de Barcelona el 2010, a l'Auditori de Santa Coloma de Gramenet, al Museu Pau Casals, a l'Auditori d'Alcúdia, entre d'altres.

Actualment, estudia 4rt curs de Grau Superior de Cant (interpretació), obtenint fins ara la qual·lificació d'Excel·lent, a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Margarida Natividade com a mestra de cant clàssic i amb Marta Almajano com a mestre de cant històric. En el camp del lied, s'està formant durant la carrera amb especialistes com Francisco Poyato, Alan Branch i Josep Surinyac.

No hay comentarios:

Publicar un comentario