jueves, 22 de mayo de 2014

Currículum artístic (versió breu)

Sílvia Sabater Martínez, soprano


Comença els seus estudis musicals com a pianista fins el 2004, any en què obté el Grau Superior de Piano al Conservatori Superior del Liceu. Més endavant, descobreix la seva passió pel cant, i estudia amb Elisenda Cabero obtenint el Títol de Grau Professional de Cant amb Premi d'Honor, el 2010.


Ha cantat a diferents cors, com el Cor Jove de l’Orfeó Català, l’Orfeó Català, Lieder Càmera i Chamber Choir of Europe. Ha estat premiada amb Menció d’Honor al VI Concurs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat el 2009, 3r premi de solista al Concurs d’Interpretació Musical l’Arjau 2013, finalista a aquest mateix concurs en modalitat de cambra, i també finalista al 5è Concours Lyrique International “Bell'Arte”, celebrat a Bèlgica el 2013. Ha estat becada per la Fundació Victòria dels Àngels durant el curs 2012-13.

Com a solista, ha cantat al Festival Internacional de Música de Tossa de Mar del 2008, al castell de Santa Coloma de Queralt, dins el cicle de Concerts de Tardor del 2009, la Passió segons Sant Joan de Bach, al Temple de la Sagrada Família de Barcelona el 2010, a l'Auditori de Santa Coloma de Gramenet, al Museu Pau Casals, a l’Auditori d’Alcúdia, entre d'altres.


Actualment, estudia 4rt curs de Grau Superior de Cant (interpretació) a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Margarida Natividade, amb Marta Almajano cant històric, i en el camp del lied, amb especialistes com Francisco Poyato, Alan Branch i Josep Surinyac.

No hay comentarios:

Publicar un comentario